Szenvedélyünk az íz. Aromáinkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy az Önök terméke a fogyasztók számára élvezetesebbé váljon.

Egy íz, egy aroma megkomponálása részben tudomány, részben művészet. Fejlesztő kollégáink az Önök iránymutatásai alapján vállalják új aromák megalkotását, melyek hozzájárulnak termékei sikeréhez.

  • Klasszikus aromák
  • Gyümölcsös ízű aromák
  • Magvas aromák
  • Fűszeres aromák
  • Hús aromák
  • Koktél aromák
  • Virágos aromák

Felhasználás

Sütő- és édesipar

Édes ízek az édes pillanatokra. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók a klasszikus és a gyümölcsös ízű aromák, melyekkel a vásárlók ízlésének megfelelelő terméket állíthat elő.

sport

Sporttáplálkozás

Ezeket a finomszemcsés, hosszan eltartható poraromákat olyan termékek gyártásához ajánljuk, ahol a gyártási technológiából adódóan a por állag, hőstabilitás, instant oldódás szükséges. 

Sós és fűszeres termékek, húsipar  

Rágcsálnivalókhoz, szószokhoz, levesekhez, kolbászokhoz és felvágottakhoz ajánljuk fűszeres, húsos aromáinkatolajos fűszerkivonatainkat.

Takarmányipar

A takarmányipari aromákat általában por (premix) formájában értékesítjük. Gyümölcsös és gyógynövényes ízű poraromákkal tudjuk a takarmányt a szarvasmarha, sertés vagy szárnyas félék számára még vonzóbbá tenni.

Horgász csali 

Horgász csali készítő cégek figyelmébe ajánljuk mind az édes és gyümölcsös, mind fűszeres aromáinkat, ezek mellett polip, rák és kagyló aromákkal is készíthetnek különleges csali és etetőanyagokat.