Skip to content

Aromák

Szenvedélyünk az íz. Aromáinkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy az Önök terméke a fogyasztók számára élvezetesebbé váljon.

Egy íz, egy aroma megkomponálása részben tudomány, részben művészet. Fejlesztő kollégáink az Önök iránymutatásai alapján vállalják új aromák megalkotását, melyek hozzájárulnak termékei sikeréhez.

Az aromákat folyadék és por formában gyártjuk. A folyadék aromákat jellemzően természetes vagy szintetikus aromaanyagok oldószerben való feloldásával, keverés útján állítjuk elő. A poraromákat az aromaanyagok hordozókra való felkeverésével vagy porlasztva szárítással készítjük.

Elérhető ízek:

  • Klasszikus és édes ízek
  • Gyümölcsös ízek
  • Diófélék
  • Fűszeres és gyógynövényes ízek
  • Sós és húsos ízek
  • Alkoholos ízek
  • Virágos ízek

Felhasználás

aromázott cukrok

Sütő- és édesipar

Édes ízek az édes pillanatokra. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók a klasszikus és a gyümölcsös ízű aromák, melyekkel a vásárlók ízlésének megfelelelő terméket állíthat elő.

sporttáplálkozás

Sporttáplálkozás

Ezeket a finomszemcsés, hosszan eltartható poraromákat olyan termékek gyártásához ajánljuk, ahol a gyártási technológiából adódóan a por állag, hőstabilitás, instant oldódás szükséges. 

csipsz és aromázott szósz

Sós és fűszeres termékek

Rágcsálnivalókhoz, szószokhoz, levesekhez, kolbászokhoz és felvágottakhoz ajánljuk fűszeres, húsos aromáinkatolajos fűszerkivonatainkat.

aromázott állateledel

Takarmányipar

A takarmányipari aromákat általában por (premix) formájában értékesítjük. Gyümölcsös és gyógynövényes ízű poraromákkal tudjuk a takarmányt a szarvasmarha, sertés vagy szárnyas félék számára még vonzóbbá tenni.

horgászaromák

Horgász csali 

Horgász csali készítő cégek figyelmébe ajánljuk mind az édes és gyümölcsös, mind fűszeres aromáinkat, ezek mellett polip, rák és kagyló aromákkal is készíthetnek különleges csali és etetőanyagokat.