Skip to content

Termékeink

macaron amely az aromákat reprezentálják

Aromák

Szenvedélyünk az íz. Aromáinkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy az Önök terméke a fogyasztók számára élvezetesebbé váljon. Az íz fontos szerepet játszik az élelmiszerek fogyasztásában, ezért nagyon fontos, hogy olyan beszállítót válasszon, amely minőségi aromát készít.

Illóolajok üvegcsében

Illóolajok

Az illóolajokat elsősorban a takarmány- és élelmiszeriparban használják. Az ár és minőségi elvárásoktól függően különböző minőségű illóolajokat kínálunk a természetestől a szintetikus változatig. GMP+ minősítésű fűszer-, gyógynövény- és citrusolajokat kínálunk.

ecetporok üvegedényben

 Ecetporok

A porlasztva szárított ecetporainkat ízesítőként használják különféle élelmiszeripari alkalmazásokhoz, például csipszekhez, pattogatott kukoricához,pácokhoz és szószokhoz. A folyékony ecettel szemben előnyük, a könnyű kezelhetőség és a hosszabb eltarthatóság.

tinktúrák üvegben

Tinktúrák és oleorezinek

A tinktúrák olyan folyékony kivonatok, amelyeket úgy állítunk elő, hogy a növényt alkoholban vagy propilén-glikolban, vízzel együtt feltárjuk, és az aroma komponenseket kioldjuk. Az oleorezinek természetes alapanyagok,melyeket különféle fűszerekből extrahálnak, például borsból, paprikából és más fűszerekből.