Skip to content

Takarmányipar 

Baromfi, sertés és szarvasmarha

A takarmányaromákat általában por formájában keverik össze az előkeverékekkel. A takarmányaromák döntő szerepet játszanak az állati takarmány ízének és fogyasztásának javításában. Az ellenállhatatlan húsos profiloktól a csábító gyümölcsös jegyekig – aromáinkat úgy fejlesztettük, hogy egészséges étvágyat serkentsenek az állatállományban, a baromfiban és a háziállatokban egyaránt.

Gondosan összeállított portfóliónkkal az állatok általános jólétét kívánjuk támogatni, elősegítve az egészséges növekedést és fejlődést. Az állattenyésztésben a takarmányfogyasztás közvetlenül befolyásolja a növekedés ütemét és a termelés hatékonyságát. Ha az állatok következetesebben és elegendő mennyiségben fogyasztják a takarmányukat, valószínűleg gyorsabban érik el a célsúlyukat, ami a gazdálkodók termelékenységének javulását eredményezi.

A környezet,vagy az egészségi állapot változásai stresszhez vezethetnek az állatokban. Ezekben az időkben a takarmány ízek szerepet játszhatnak a stressz okozta takarmánymegtagadás csökkentésében. Az ismeretlen vagy nemkívánatos szagok elfedésével az ízek hozzájárulhatnak a konzisztens fogyasztási minták fenntartásához, támogatva az állatok általános egészségét.

Kisállateledel

Tisztában vagyunk vele, hogy a házi kedvencek nagyra becsült családtagok, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy aromáink legmagasabb minőségét biztosítsuk. A húsaromák felhasználása javítja a kisállateledelek ízét.

A reakciós aromák előállítása Maillard reakcióval történik. Ebben a folyamatban az aminosavak és a redukáló cukrok vegyületeket képeznek, beleértve a furánokat, pirazinokat és aldehideket. Ezek a vegyületek hozzájárulnak a karamellizálódáshoz, a barnuláshoz és a komplex ízek kialakulásához. A reakciós aromákat gyakran használják az állateledelben, hogy vonzóvá tegye azt az állatok számára.

Árajánlat és
mintakérés 

Kérjük, töltse ki az űrlapot és küldje el nekünk kérését. Értékesítőnk fel fogja Önnel venni
a kapcsolatot és további információt fog kérni annak érdekében, hogy az Ön számára
legmegfelelőbb terméket ajánlhassuk.

Kizárólag vállalkozások és egyéni vállalkozók részére értékesítünk.