Feketebors oleorezin 40/20
Élelmiszeripari aromaanyag. Botanikai név: Piper nigrum Íz és illat: fűszeres, őrölt feketebors Szín: olíva zöld Megjelenés: viszkózus folyadék Oldhatóság: olajban oldódik… Read More »Feketebors oleorezin 40/20
Élelmiszeripari aromaanyag. Botanikai név: Piper nigrum Íz és illat: fűszeres, őrölt feketebors Szín: olíva zöld Megjelenés: viszkózus folyadék Oldhatóság: olajban oldódik… Read More »Feketebors oleorezin 40/20
Sokunkkal előfordult már, hogy untuk a banánt. Ezért mi javasoljuk, hogy fehérjeporok, fehérjeszeletek, fagylaltok, jégkrémek gyártásához használjanak más egzotikus gyümölcs… Read More »Egzotikus gyümölcs ízű aromák
Ecetes, almás íz jellemzi. Az almaecet por, almaecet porlasztva szárításával készül. Ecetes, almás íz jellemzi. Az almaecet por, porkeverékek gyártásánál… Read More »Almaecet por
2018-ban a cégvezetés felismerte, hogy a társadalmi felelőség vállalás terén önkéntes programokkal érhet el előrelépést. A napokban egy diákcsoport látogatott… Read More »Diákok látogatása
A közelmúltban saját munkatársainknak önkéntes véradó napot tartottunk. Az önként jelentkező kollégákat munkaidőben vittük el a véradás helyszínére, így próbáltunk… Read More »Önkéntes véradás
6 dolog amit tudni érdemes az eukaliptusz olajról Eucalyptus globulus a mirtuszfélék (Myrtacea) családjába tartozik. Az eukaliptusz olaj túlnyomó részt Kínában készül, többségében… Read More »Eukaliptusz olaj (Eucalyptus globulus)
6 dolog amit tudni érdemes a Paprika oleorezinről A paprika oleorezint oldószeres extrakcióval nyerik ki a Capsicum annum paprikából. A paprika oleorezint… Read More »Paprika oleorezin (Capsicum annum L.)
5 népszerű aroma kávé ízesítéséhez Csokoládé kávéízesítő aroma Fahéj kávéízesítő aroma Irish krém kávéízesítő aroma Amaretto kávéízesítő aroma Kardamom kávéízesítő aroma
Számunkra is fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért csapatunk önkéntes napon vett részt egy közeli óvodában. Ezen a munkanapon az óvoda… Read More »Food Base önkéntes nap
6 dologamit tudni érdemes a balzsamecet porarománkról Jellemzők: Folyadék balzsamecetből készül porlasztással. Finomszemcsés barna por, ami kényelmes felhasználást biztosít. Analitikai… Read More »Balzsamecet poraroma