Édes termékek

» Aromák » Édes termékekÉdes aromák az édes pillanatokért.

Termékpalettánkon megtalálható minden aroma, a klasszikus ízektől - vanília, csokoládé stb. - a gyümölcsös ízeken át - bogyós, citrusos stb. - ami egyedivé teszi termékét a fogyasztók számára.

Aromáinkat a sütő- és édesipar fánkok, sütemények, kekszek, gyümölcsös töltelékek, zsírkrémek, cukorkák előállításához, valamint csokoládék és kávék ízesítésére előszeretettel használja.

Hőstabil aromák

Az aromák hőstabilitása különböző iparágak részéről gyakran elvárás. Számukra olyan aromákat ajánlunk, amelyek ellenállnak magas hőmérsékletnek, megőrizve ezzel ízük intenzitását.

Porlasztva szárított aromák

Ezeket a finomszemcsés, hosszan eltartható poraromákat olyan termékek gyártásához ajánljuk, ahol a gyártási technológiából adódóan a por állag, hőstabilitás, instant oldódás szükséges. A porlasztva szárított aromák kiválóan alkalmazhatók sportolók részére szánt táplálékkiegészítő termékekbe. Megfelelő ízt ad a fehérjeporoknak, BCAA termékeknek, izotóniás italoknak, fehérjeszeleteknek. Diétás turmixporok aromázáshoz is ajánlott.
Természetes porlasztva szárított poraromákat is gyártunk.

Vanillin helyettesítő aromák

A vanillin kristály helyettesítésére szolgáló aroma. Adagolása megegyezik a vanillin kristály édes termékekben bevált adagolásával. Előnye, hogy olcsóbb, mint a vanillin kristály.

Kapcsolódó termékek

Árajánlat és mintakérés

Kizárólag vállalkozások és egyéni vállalkozók részére értékesítünk.


KÉRJEN MOST