We are proud to have been chosen from 40 offices and won the “Office of the Year 2016” award in Hungary.  

Reload Építészstúdió Kft. was entrusted with construction of new office building, creating an inspiring work environment and representing the company’s image.

The expectation was a simple but unique, fresh and lasting value building design that defines the landscape in the industrial park.

Our main goal was to create a sympathetic, “homey” work environment with an interior design that provides employees with exceptionally high quality working and rest time.

The purity of both the exterior and interior spaces, the basic geometric elements and the abstract shapes indicate the good quality of the production of flavours, the use of bright and special colours reflects the diversity of tastes.