Rozmaring antioxidáns

» Kivonatok » Rozmaring antioxidáns



A rozmaring flavonoidokat, fenolsavakat és fenolos diterpéneket tartalmaz, amelyek antioxidáns hatása bizonyított. A rozmaring antioxidáns megvédi a termékeket az oxidációtól, így megakadályozza az avasodást, a fakulást és az ízanyagok lebomlását.

Tulajdonság

  • Nem befolyásolja a termékek ízét, illatát.
  • Folyadék vagy por, víz- vagy olajoldható formában kapható.
  • A termékek címkéjén természetes antioxidánsként feltüntethető
  • 200 °C-ig hőstabil.

Felhasználás

Húsipari termékekhez, szószokhoz, snackekhez, cukrászati készítményekhez javasoljuk.

Kapcsolódó termékek





Árajánlat és mintakérés

Kizárólag vállalkozások és egyéni vállalkozók részére értékesítünk.


KÉRJEN MOST