Skip to content

Ecetporok

Az ecetporok olyan termékekben helyettesíthetik a folyékony ecetet, ahol a a gyártási eljárás során folyadék hozzáadása nem megoldható. A finomszemcsés termék természetes, gluténmentes és vegán alapanyag, mellyel az adott élelmiszernek savanykás, ecetes ízvilágot adhatunk.

Portfóliónk:

  • Almaecet por
  • Balzsamecet por
  • Malátaecet por
  • Ecetpor

Az ecetporok sokoldalú termékek, amelyek az élelmiszeripar számos alkalmazási területen felhasználhatók. Az alábbiakban szerepelnek az ecetporok általános felhasználásai:

  • Az almaecetnek számos egészségügyi előnye van, például segíti az emésztést, erősíti az immunitást és csökkenti a gyulladást.
  • A balzsamecet por felhasználható házi salátaöntet alapjaként vagy előrecsomagolt salátaöntet ízének fokozására.
  • A malátaecet por hozzáadható pékárukhoz, például kenyérhez vagy süteményhez, hogy aktiváljuk a szódabikarbónát és lágy textúrát hozzunk létre.
  • Az ecetpor különféle ételek ízesítésére használható, például chipszekhez, pattogatott kukoricához, pörkölt diófélékhez. Hozzáadható szószokhoz, például barbecue szószhoz, hogy komplexebb ízt kapjanak.

Bio tanúsítvánnyal rendelkező ecetporokat gyártunk biotermékek előállításához.

    Árajánlat és
    mintakérés 

    Kérjük, töltse ki az űrlapot és küldje el nekünk kérését. Értékesítőnk fel fogja Önnel venni
    a kapcsolatot és további információt fog kérni annak érdekében, hogy az Ön számára
    legmegfelelőbb terméket ajánlhassuk.

    Kizárólag vállalkozások és egyéni vállalkozók részére értékesítünk.