Ecetporok



Az ecetpor maltodextrin hordozó segítsévégel,
porlasztva szárítással készül.
Az ecetpor maximális ecetes ízt biztosít és számos alkalmazási lehetőséggel bír.

A következő ecetporokat ajánljuk:
  • Almaborecet por
  • Balzsamecet por
  • Ecetpor

Tulajdonság

  • A gyártáshoz felhasznált ecet fajtájára jellemző, karakteres ízvilágú ecetporok.
  • Finomszemcsés por, amely kényelmes felhasználást biztosít különböző porkeverékek készítéséhez.
  • Alkalmazható élelmiszerek ízének fokozására és  savanyúság szabályozására.

Felhasználás

  • Ajánljuk csipszekhez, szószokhoz, snackekhez, levesekhez, mártásokhoz, salátaöntetekhez és egyéb fűszerkeverékekhez.


Árajánlat és mintakérés

Kizárólag vállalkozások és egyéni vállalkozók részére értékesítünk.


KÉRJEN MOST